Loviisan tokoleiri 23.-24.10.2021

Käytiin Hipin kanssa Loviisassa Riitta ja Pekka Korrin tokoleirillä. Järjestäjänä toimi Lappalaiskoirat ry., joten saatiin koulutus vähän edullisemmin kuin jos ei oltaisi oltu jäseniä. Mukaan lähti kaveri Kajaanista oman koiransa kanssa, niin ei tarvinnut yksin ajella.

Lauantaina oltiin toiseksi viimeinen koirakko, joten Hipillä oli pitkä päivä odotella. Riitan kanssa päädyttiin ottamaan ensin ”kehääntuloja” Hippi kontaktissa, jotta pääsen palkkaamaan sitä siitä kun se pitää kontaktia minuun eikä yritä karata liikkurin luokse. Sen jälkeen otettiin seuraamisia, vähän harjoiteltiin targettia ja Hippi pääsi tekemään elämänsä ensimmäisen kerran ruutua.

Sunnuntaina oltiin sitten ensimmäiset koirat ”kehässä”, kouluttajana Pekka. Pekan kanssa otettiin myös seuraamista ja siitä saatiin kehuja että se on kaunista ja sulavaa ja että paikka on just eikä melkein, vaikka suurin osa ajasta mennäänkin vielä imuttamalla. Sen jälkeen otettiin muutamia luoksetuloja, alunperin suunnittelin että pidän Hipin liinassa mutta sepä päätti että liina on hyihyi, joten se oli sitten irti ja sehän pysyi oikein nätisti eikä yrittänytkään karata minnekään (kertoo vain siitä, että minun pitäisi luottaa tuohon koiraan enemmän..) ja saatiin yksi onnistunut luoksetulokin. Sitten otettiin ruutua ja vielä tutustuttiin myös hyppyyn.

Nyt vaan sitten noita ylempien luokkien liikkeitä mukaan treeneihin (siitä huolimatta, että ne liikkeet taas muuttuvat vuoden alusta; toisaalta meille ihan hyvä, kun ei olla vanhoilla säännöillä ehditty treenata ylempien luokkien liikkeitä) ja jatkamaan alokasluokan liikkeiden hiomista.

Loppuun vielä videokooste meidän päivistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *