Jälleenmyynti, valokuvaus, koulutus/kurssit

Toimin VIPstoren jälleenmyyjänä Kajaanissa, otan valokuvia sekä koulutan/kurssitan koiria Kainuussa Y-tunnuksella 3136416-5

VIPstore on laadukkaita lemmikkien (koirat, kissat, pieneläimet) ruokaa ja tarvikkeita myyvä liike ja sieltä löytyy myös omistajille pienimuotoisesti jotain esimerkiksi ulkoiluun. Sähköistä kuvastoa voit selata, ja katsoa tuotteet ja tarjoukset, osoitteesta vipstore.fi ja fyysisen, lehtimuodossa olevan, kuvaston saat minulta tilauksen yhteydessä tai sovittaessa hakemalla sen minulta kotoa tai sovitusta paikasta Kajaanista/Sotkamosta.

Valokuvaukset teen joko miljöössä tai taustakankaalla. Hinta alkaen 50 euroa, sisältäen valokuvauksen sekä koevedokset, viisi (5) kpl 10 x 15 cm TAI kolme (3) kpl 20 x 30 cm kuvaa kehitettynä. Lisäkuvat alkaen 1 e/kpl.

Lisäksi koulutan/kurssitan koiria, yksityishenkilöille tai seuroille. En ole vielä ammattilainen, mutta opiskelen Kannuksessa eläintenhoitajaksi ns. kennellinjalla. Koulutuksen ja kurssituksen hinnoittelu tapahtuu jokaisen kohdalla erikseen.

Yhteystietoni löydät omasta osiostaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin jälleenmyynti-, valokuvaus- kuin koiran koulutusasioissakin!